Domaća mesnata slanina dimljena na bukovini.
Porodica Stojanović sa Mačkata dugom tradicijom i besprekornim radom obezbeđuju slanini jedinstven ukus i kvalitet.
Fino slana, mekana i fenomenalnog ukusa, ne može nas ostaviti ravnodušnim. Odlična za predjela i meze, još bolja za kuvanje i pečenje, savršena za rolovanje.
Domaća mesnata slanina se priprema kroz proces salamurenja u kuhinjskoj soli. Taj proces se naziva suvo usoljavanje. Posle usoljavanja koje traje dve nedelje, slanina se ispira i kači u pušnicu. Dimljenje traje desetak dana i zatim se slanina suši na promaji oko mesec dana. U tom procesu slanina sazreva i dobija savršenu strukturu i neodoljiv ukus. Pored ovog proizvoda Seosko blago vam nudi i domaću slaninu.
Natalija –
Ne zna se da li ima lepši miris ili ukus. Najlepša je kad se isprži sa jajima…
Marija –
Stvarno kao sa slike
Mia –
Nekad je malo manje suva, ali je uvek ovako mesnata. Ukus je uvek isti. Dostava savrseno funkcionise.
Sladjana Žarković –
Probala sam, savršena je!