Domaći čvarci, hrskavi, odličnog ukusa. Seosko blago vam nudi čvarke bez glutena, bez aditiva, veštačkih boja i aroma. Domaći čvarci su veliki izvor proteina. Čvarci su nezaobilazni deo srpske kuhinje. Dobijaju se topljenjem svinjske leđne slanine. Da bi se dobila hrskavost dodaje se mleko i blago se sole kuhinjskom solju. Mogu se kozumirati kao predjelo, dodavati u pekarske proizvode ili grickati kao čips. Ranije se smatralo da su čvarci i uopšte proizvodi od masti štetni za ljudski organizam, ali su najnovija istraživanja utvrdila da unos masti nema veze sa javljanjem srčanih obolenja kod ljudi. Ko još može odoleti hrskavim blago slanim čvarcima?
Stana –
Hrskavi i ukusni! Svaka čast!
Danijela –
Bas su ukusni, kao i sve iz vaše radnje.
Miloš –
Ovi čvarci su me vratili u detinjstvo kad sam kod dede na selu jeo čvarke